KARAOKEA LAULAEN JA TANSSIEN
Tilaa tapahtumaksi suositut karaoketanssit

JUONTAJAT JA ARTISTIT

Valitse Suomen huiput - Hakkivox käyttää palveluissaan vain alan ammatilaisia 

Lexa Mikkola

                                                Vapaaherra "jokapaikan talkootyöläinen" 

Jarno Mikkola on ollut mukana kouluikäisestä saakka. Nyt vain päivätyönsä ohella. Teki ensimmäisen tallenne-julkaisunsa Suomen Euroviisuvoittaja Hard Rock Hallelujasta jo 13-vuotiaana. RAP-artisti ja innokas kalamies. Ei ujostele tarttua juontomikkiin. Kun tarve vaatii. Kaikkien kanssa toimeentuleva ja sanavalmis juontaja. 

Pasi Lehtinen - karaokevirtuoosi ja äänentoiston ammattilainen vailla vertaa. Tuo ammattimaisen karaokemaailman myös Sinun tavoiteltavaksi. Soveltaa analoogista äänentoistoa nykypäivän digitaaliseen maailmaan. - Vaimonsa Sirpan kanssa omaa karaokebaaria menestyksellisesti luotsannut - kunnes vakava sairaus perheessä laittoi asioita uudelleen järjestykseen. Nyt antaa ja ammentaa karaokehistoriaansa ja nykypäivän karaoketarjontaa Hakkivoxin kautta myös Teidän hyödyksenne. Vertaansa vailla oleva solisti ja juontaja. Tulee vastaamaan myös Hakkivoxin privat keikoista. Ohjelmistoon luvassa "Karaokejumala" Lexan kera perinteiset 1900 luvun RETROtanssit. Jahka Herra "karaokejumala" toipuu sydänoperaatioistaan.

Heidi Paasila on KIrkkonummen lahja hiljaisemmallekin yleisölle. Heidi viihdyttää ja luo tunnelmaa yleisölle laidasta laitaan. Karaoke on lähinnä Heidin sydäntä sekä auttavainen mieli. Jos meillä on hätä - Heidi "nou hätä" auttaa nuorekkaan naisen ammattitaidolla. Jos joku ei Heidistä tykkää...on hänellä peiliin katsomisen paikka. Menestyvä laulaja. SM kilpailuissakin kärkipaikoilla. Osaa siis opastaa ja ohjata sekä toimia myös tanssien ja tapahtumien solistina. Tutustumisen arvoinen "pakkaus" vaikeampaankin tapahtumaan.

"Muhoksen Mimmiä aina muistelessa...sydämeni väräjää..." Laulun sanoin sykähdyttäviä hetkiä Tanja Moilasen kanssa. Muhoslaisen virtuoosin vauhtiin ei moni ehdi. Tsekkailee ja katsastelee Hakkivoxille erilaisia pohjoisen tapahtumia. Ei ujostele tarttua auton rattiin vaikka olisi kyse sadoista kilometreistä. Pidetty ja toivottu juontaja-artisti. 

Urheilulliselta Ilkka Mäkelältä Hakkivox alkoi ostaa palveluja hänen voitettuaan ensimmäisen RETRO SM KARAOKE KILPAILUN 2016. Alun arastelun jälkeen Ilkasta on muotoutunut loistavan laulutaitonsa ohella myös loistava ja haluttu juontaja. Kävi syksyllä 2019 edustamassa Suomea myös jenkeissä. Sijoittui kansainvälisessä mittelössä kärkikymmenikköön. Suomen mestaruuden ohella myös useiden karaoke- ja laulukilpailujen voittaja. Kysyttyä artisti DJ:tä on ilo tarjota. 

Jouko Kytömäki alias Härmän Jokke kuuluu vauhdikkaaseen seniorikaartiimme. Jokelta taittuvat eri tasoiset kilpailujen juonnot ja junailut ja myös "jalalla koreasti" eli tanssitapahtumien järjestämiset. Toimien itse myös solistina, johon jo hänen puolenkymmentä vuotta sitten voitettu Suomen mestaruus SM Karaoken seniorisarjassa antaa loistavan takuun. Jokapaikan seniori. Ei jätä ketään kylmäksi. Vastaa vuoden 2020 SM Karaoken etelä-Pohjanmaan ja länsi-Suomen alueista. Vastuullisesti.

          KARAOKEA MYÖS TANSSIEN

Ole yksi tapahtuman TÄHTI. Voitte käyttää myös meidän artisteja

Koska karaokessa on aina taustalla elävän orkesterin soittama musiikki. Tunnet olevasi "aidon orkesterin" solistina.  Poikkeuksena karaokessa on, ettei karaoke-orkesteri odottele vaan kulkee tasaiseen tahtiin jakoineen ja toistoineen.  Kappaleet on soitettu originaalinuotiston mukaan. Karaoketanssit ovat saavuttamassa entistä enemmän suosiota. Ole mukana laulaen - tanssien tai muuten vain nauttien.  Lexa Mikkola (alla) - vuosikymmenten kokemuksella ja satojen kappaleiden taitajana.  Viihdyttää usein poikansa Jarnon tai Pasi Lehtisen kera.

Yleistynyt ja markkinoimamme edullisempi vaihtoehto eli orkesteritasoisten karaoketaustoin ja äänentoistoin toteutettavat esiintymiset (merkkipäivillä) ja tanssitapahtumat. HAKKIVOX järjesti myös Iskelmätähti laulukilpailuja.
Yksi suosituimmista esiintyjistä on vuoden 2011 Iskelmätähti  Carita Rikman

Oli sitten tapahtumana tanssit tai muu viihteellinen "pläjäys" Jokke Kytömäki alias Härmän Jokke on valmis kuin "lukkari sotaan" Ja kaikki taittuu vuosien ammattitaidolla ja idearutiineilla. Älä jätä tapahtumaasi arvailujen varaan vaan turvaudu Joken idearikkaaseen ja sujuvaan toteutukseen. Tanssit taittuu Joken kappaleiden runsauden myötä. Olkoon sitten valssia, humpaa, tangoa, iskelmää... Kannattava kokemus.

Pasi Lehtinen on pitkän linjan solisti ja mm kansainvälisen FinBaltic laulukilpailun voittaja sekä Tähtiartisti Ruhtinas. Eri laulukategoriat kuuluvat ohjelmistoon. Mm tangotulkinnat vie väkisin parketille ja iskee sydämiin. Pasin opit ovat olleet ja ovat usean aloittelevan laulajan ohjenuorana ja kannustimena.