KARAOKEA LAULAEN JA TANSSIEN

Tilaa tapahtumaksi suositut karaoketanssit

   Virustilanteen takia kilpailun järjestäjä on joutunut uudistamaan toimintoja ja valintoja.        Kilpailun johdon ja yhteistyökumppaneiden muutokset vahvistettu 01.10.2021

       RETRO SM Karaoken ja SM Karaoke 2022 johtajaksi on nimitetty Jarno Mikkola                  Taustaneuvonantajaksi on pyydetty SM Karaokekilpailujen kunnia pj Lexa Mikkola

SM Karaoken ja Hakkivoxin "tehokaksikko" isä & poika eli Lexa ja Jarno Mikkola. 

"Jäänkylmä tyttö" pohjoosesta...

Johanna Lepola omaa "lapintytön" suorasukaisuuden ja alamme ammattitaidon. Välittömyys ja hyvä ulosanti sekä äänentoiston asiantuntemus, takaa mukavat olot ja maukkaat soundit. Unohtamatta välitöntä ja reilua kontaktiominaisuutta. Laulaminen eli kuten pohoojosesa tuumataan "joikhaaminen" onnistuu soljuvasti. Iloisuus, reippaus ja tasapuolisuus - on ominaisuuksia, joista "Jossun" seurassa saa nauttia. Tasapuolisesti - Kaikki! 

Nauravainen Heidi Seppä (ent Paasila), on joka asiakkaan toiveunelma. Iloisuus ja reippaus tarttuu ja vie mukanaan. Yksinolon tai ikävistymisen tunteen saa Heidin toteuttamissa tapahtumissa unohtaa. Mukaansa tempaava persoona laittaa juuri parhaimmat ja toiveittesi mukaiset säädöt. Joilla Sinulla on ilo toteuttaa esiintymistäsi. Menestynyt loistavasti myös eri laulukilpailuissa. Juontajana ihmisläheinen ja välitön persoona.

On ilo pitää Ilkka Mäkelä joukkossamme. Todellinen lauluvirtuoosi. Menestymisiä ja voittoja kohta enemmän kuin "lääkäri määrää" Sokerina pohjalla Suomen edustajana "rapakon takana" kansaivälisissä kilpailumerkeissä. Sijoittuminen kympin sakkiin kovassa seurassa. On hatun noston arvoinen suoritus. Retro SM Karaoken ensimmäinen Suomen mestari ja myös yleisellä puolella sekä POP & Rock kisoissa menestystä niittänyt. Ja monissa monissa muissa valtakunnallisissa laulukilpailuissa. Karaokessa alan ammattilainen. Ja tulee juontajana toimeen kenen kanssa tahansa. Joka on toista mieltä - voi katsoa peiliin.

On ilo kuunnella ja nauttia porvoolaisen Mirva Miettisen jouhevaa juontoa ja ammattitaitoista miksausta. Unohtamatta loistavia laulutulkintoja.
Asiakasystävällisyys ja empaattisuus ovat myös "Mirtsun" tavaramerkkejä. Yksi Hakkivoxin juonto- / laulu"katraan" kantavia voimia. Loistava valmius myös karaoketanssien vetäjäksi ja solistiksi.


Loistava laulaja ja sanavalmis juontaja. Petri Lehtovirta antaa jo olemuksellaan viihdyttävän ja joviaalin vaikutuksen. Tilanteisiin mukautuva "sävelkorva" takaa karaokessakin loistavat ja nautittavat soundit laulajien iloksi. Opastus ja neuvonta on Petrin "henki- ja elämä" joka kuuluu myös Petrillä muidenkin Hakkivoxin laulaja-juontajien repertuaariin. On käytettävissä myös tanssisolistina. Menestynyt valtakunnallisissa laulukilpailuissa erinomaisesti.

Tiimissämme on nyt myös ammattitaitoinen DJ sekä loistavaääninen juontaja.
Mika Laitajoki astui tiimimme myös karaokeisännän ominaisuudessa. Ammattimiksaaja ja loistava laulaja. Helsinkiläis-vantaalainen Mika on pitkän linjan DJ ja juontaja. Ottaa yleisönsä / kuuntelijansa sydämet "omakseen" Jos kaipaatte ammattitaitoista disco tapahtumaa. Mikalta löytyy repertuaaria ja päivän hitit sekä "kasarit ja ysärit" taustoineen ja biiseineen.

          KARAOKEA MYÖS TANSSIEN

Ole yksi tapahtuman TÄHTI. Voitte käyttää myös meidän artisteja

Koska karaokessa on aina taustalla elävän orkesterin soittama musiikki. Tunnet olevasi "aidon orkesterin" solistina.  Poikkeuksena karaokessa on, ettei karaoke-orkesteri odottele vaan kulkee tasaiseen tahtiin jakoineen ja toistoineen.  Kappaleet on soitettu originaalinuotiston mukaan. Karaoketanssit ovat saavuttamassa entistä enemmän suosiota. Ole mukana laulaen - tanssien tai muuten vain nauttien.   

Yleistynyt ja markkinoimamme edullisempi vaihtoehto eli orkesteritasoisten karaoketaustoin ja äänentoistoin toteutettavat esiintymiset (merkkipäivillä) ja tanssitapahtumat. HAKKIVOX järjesti myös Iskelmätähti laulukilpailuja.
Yksi suosituimmista esiintyjistä on vuoden 2011 Iskelmätähti  Carita Rikman