KARAOKEA LAULAEN JA TANSSIEN

Tilaa tapahtumaksi suositut karaoketanssit

   Virustilanteen takia kilpailun järjestäjä on joutunut uudistamaan toimintoja ja valintoja.        Kilpailun johdon ja yhteistyökumppaneiden muutokset vahvistettu 01.10.2021

       RETRO SM Karaoken ja SM Karaoke 2022 johtajaksi on nimitetty Jarno Mikkola                  Taustaneuvonantajaksi on pyydetty SM Karaokekilpailujen kunnia pj Lexa Mikkola

SM Karaoken ja Hakkivoxin "tehokaksikko" isä & poika eli Lexa ja Jarno Mikkola. 

"Jäänkylmä tyttö" pohjoosesta...

Johanna Lepola omaa "lapintytön" suorasukaisuuden ja alamme ammattitaidon. Välittömyys ja hyvä ulosanti sekä äänentoiston asiantuntemus, takaa mukavat olot ja maukkaat soundit. Unohtamatta välitöntä ja reilua kontaktiominaisuutta. Laulaminen eli kuten pohoojosesa tuumataan "joikhaaminen" onnistuu soljuvasti. Iloisuus, reippaus ja tasapuolisuus - on ominaisuuksia, joista "Jossun" seurassa saa nauttia. Tasapuolisesti - Kaikki! 

Pasi Lehtinen - karaokevirtuoosi ja äänentoiston ammattilainen vailla vertaa. Tuo ammattimaisen karaokemaailman myös Sinun tavoiteltavaksi. Soveltaa analoogista äänentoistoa nykypäivän digitaaliseen maailmaan. - Vaimonsa Sirpan kanssa omaa karaokebaaria menestyksellisesti luotsannut - kunnes vakava sairaus perheessä laittoi asioita uudelleen järjestykseen. Nyt antaa ja ammentaa karaokehistoriaansa ja nykypäivän karaoketarjontaa Hakkivoxin kautta myös Teidän hyödyksenne. Vertaansa vailla oleva solisti ja juontaja. Tulee vastaamaan myös Hakkivoxin privat keikoista. Ohjelmistoon luvassa "Karaokejumala" Lexan kera perinteiset 1900 luvun RETROtanssit. Jahka Herra "karaokejumala" toipuu sydänoperaatioistaan.

Nauravainen Heidi Seppä (ent Paasila), on joka asiakkaan toiveunelma. Iloisuus ja reippaus tarttuu ja vie mukanaan. Yksinolon tai ikävistymisen tunteen saa Heidin toteuttamissa tapahtumissa unohtaa. Mukaansa tempaava persoona laittaa juuri parhaimmat ja toiveittesi mukaiset säädöt. Joilla Sinulla on ilo toteuttaa esiintymistäsi. Menestynyt loistavasti myös eri laulukilpailuissa. Juontajana ihmisläheinen ja välitön persoona.

On ilo pitää Ilkka Mäkelä joukkossamme. Todellinen lauluvirtuoosi. Menestymisiä ja voittoja kohta enemmän kuin "lääkäri määrää" Sokerina pohjalla Suomen edustajana "rapakon takana" kansaivälisissä kilpailumerkeissä. Sijoittuminen kympin sakkiin kovassa seurassa. On hatun noston arvoinen suoritus. Retro SM Karaoken ensimmäinen Suomen mestari ja myös yleisellä puolella sekä POP & Rock kisoissa menestystä niittänyt. Ja monissa monissa muissa valtakunnallisissa laulukilpailuissa. Karaokessa alan ammattilainen. Ja tulee juontajana toimeen kenen kanssa tahansa. Joka on toista mieltä - voi katsoa peiliin.

          KARAOKEA MYÖS TANSSIEN

Ole yksi tapahtuman TÄHTI. Voitte käyttää myös meidän artisteja

Koska karaokessa on aina taustalla elävän orkesterin soittama musiikki. Tunnet olevasi "aidon orkesterin" solistina.  Poikkeuksena karaokessa on, ettei karaoke-orkesteri odottele vaan kulkee tasaiseen tahtiin jakoineen ja toistoineen.  Kappaleet on soitettu originaalinuotiston mukaan. Karaoketanssit ovat saavuttamassa entistä enemmän suosiota. Ole mukana laulaen - tanssien tai muuten vain nauttien. Loistava tulkitsija 1900 nostagiabiiseille on kansainvälisen FinBaltic laulukilpailun voittaja ja valtakunnalliseksi Tähtiartistiksikin kruunattu Pasi Lehtinen - kunnon RETRO meiningillä.  

Yleistynyt ja markkinoimamme edullisempi vaihtoehto eli orkesteritasoisten karaoketaustoin ja äänentoistoin toteutettavat esiintymiset (merkkipäivillä) ja tanssitapahtumat. HAKKIVOX järjesti myös Iskelmätähti laulukilpailuja.
Yksi suosituimmista esiintyjistä on vuoden 2011 Iskelmätähti  Carita Rikman

Lexa Mikkoia on siirtymässä aktiivisesta toiminnasta pekästään viihdyttäjä puolelle. Yhdessä Pasi Lehtisen kera heitä voi tilata ja kuulla muun muassa RETRO / nostalgia kappaleita kuunnellen ja tanssien. Iskelmänostalgiat toteutuvat myös Iskelmätähti Carita Rimanin kera. Toki Lexan saa tilattua myös oneman keikoille.
Lexa suosii kotimaisia ja soinnukkaita nostalgiakappaleita.