SM KARAOKE Starat
Säännöt 2019 - tulokset 2018

SM KARAOKE 2019

SM KARAOKE Starat uutisointia 

30.04.2019 Aluemestaruusfinalistit eivät osallistu vuoden 2019 SM KARAOKE Staroissa käytetyn auton arvontaan vaan auton tilalla on arvonnassa uusi MELBOX karaokekeskus.

08.05.2019 SM KARAOKE Starat 2019 tapahtumakalenteri  ja alkuperäinen sääntösuunnitelma on osoitteessa www.viihdekoukku.fi  (klikkaa) Tähän osioon on sääntöjä tiivistetty ja tarkennettu.

08.05.2019 Tapahtuma- / kilpailuilmoitukset ovat www.viihdekoukku.fi lisäksi myös facebookissa osiossa SM Karaoke Starat ja Karaokekilpailut sekä isoina värijulisteina tapahtumapaikoilla.

08.05.2019 Vuoden 2018 karaoken Suomen mestarit (SM KARAOKE Starat) ovat palkinto- ja esiintymismatkalla Turkin Alanyassa - Heikin Baarissa, jossa myös SM KARAOKE Starat karsinnat perjantaina 10.05 ja maanantaina 13.05. 

SM KARAOKE Starat 2019
SÄÄNNÖT

Kilpailut ovat avoimet kansalaisuudesta riippumatta. Alaikäraja on 18 vuotta. 

Edellisen vuoden SM KARAOKE Starat voittaja ei voi osallistua sarjaan, jonka on jo voittanut. Muutoin osallistumisoikeutta ei ole rajattu. Kilpailukappaleet Suomen kielellä.

Ilmoittautumiskaavakkeessa kilpailija ehdottaa aluetta, jota haluaa edustaa. Alueen edustaminen ei ole riippuvainen kotipaikasta. Jos aluetta ei ole merkitty. Pidättää järjestäjä oikeuden määrätä alue ja mahdollisuuden tasata alueen osallistujia.

Suomi on jaettu neljään eri Mestaruusalueeseen. POHJOINEN - ITÄ - LÄNSI - ETELÄ. Parhaimmisto valitaan valtakunnalliseen finaaliin, kilpailemaan eri sarjojen Suomen mestaruuksista. 
SARJAT: yleinen naiset ja miehet seniorit (+55 v) naiset ja miehet.
Aluemestaruusfinalistien kesken arvotaan MELBOX karaokekeskus.

SM KARAOKE Starat tapahtumissa lauletaan 1-2 koelaulua. Kappaleet valitaan karsintapaikan listoilta, jotka voivat poiketa toisistaan. Osallistumiskertoja ei ole rajoitettu. 
Viralliset kilpasilulistat ovat käytössä aluemestaruusfinaaleista alkaen. Listat löytyvät osoitteesta www.viihdekoukku.fi (klikkaa)

Aluemestaruusfinalisteille ilmoitetaan kuinka monta laulua finaaleihin on valittava ja miten laulut esitetään valtakunnallisessa SM KARAOKE Starat 2019 finaalissa.

Järjestäjä saa käyttää kilpailijasta mahdollisia ääni-, kuva-, ja tekstitallenteita, korvauksetta.

Tuomarien päätöksistä saa valittaa, mutta valituksia ei oteta huomioon eikä kommentoida. Valtakunnalisessa SM KARAOKE (Suomen mestaruus) finaalissa jokainen finalisti saa tuomaristolta kannustavat kommentit.
Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen tarkistuksiin ja muutoksiin.

Kilpailun toteuttajat ja oikeudet omistaa Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy (Vantaa) ja Ohjelmatoimisto Viihdekoukku (Kuopio)

SM KARAOKE Starat 2018 

Suomen mestarit ja sijoittuneet

Kirjoita tekstisi tähän...