SM KARAOKE 2020 SÄÄNNÖT JA KUTSUDIPLOMI
              SM KARAOKE 2020 karsinnat pääosin peruttu kuten kaikki aluefinaalit - ohessa myös suora ilmoittautumiskaavake finaaliin.

FINAALIKAPPALE LINKKI

Koska meneillään olevan olotilan takia olemme joutuneet peruuttamaan lähes kaikki SM Karaoke 2020 koelaulu- / karsintatilaisuudet - sekä KAIKKI aluefinaalit - TARJOAMME mahdollisuutta osallistua suoraan SM KARAOKE 2020 finaaliin. JOS olet halukas osallistumaan SM KARAOKE 2020 finaliin - täytä allaoleva kaavake ja (klikkaa) lähetä. Erillinen raati tekee lopulliset ratkaisut. 

TE, joiden aikaisempaa laulunäytettä järjestäjillä ei ole tai jos epäilet, ettei ole tai et ole saanut finaalikutsua. Etkä ole osallistunut 2020 hyväksytyn laulunäytteen antamiseen (karsinta) TAI et ole menestynyt aikaisemmissa kilpailuissa tai et ole osallistunut. Tallenna ja lähetä laulunäytteesi sähköisesti e-mailina: karaokesm2020@oulunohjelmapalvelut.fi 
Katso tarkemmat ohjeet www.oulunohjelmapalvelut.fi - tuliko tarpeeksi sekavasti? Soita ja kysy - ei kysyvä tieltä eksy. Etusivulla yhteys puh numerot.

Ilmoittautumisten hyväksytyille ilmoitus henkilökohtaisesti hyvissä ajoin. Jokaisen finaaliin valitun lopullisen hyväksymisen ehtona on 30 euron ohjelmapalvelumaksun suorittaminen.