SM KARAOKE 2021 säännöt ja kappalelinkki

              SM KARAOKE 2021 uudistuu ja laajenee - useilla aluefinaaleilla

SM KARAOKE 2021

Vuoden 2020 SM Karaoket pidettiin lähes kokonaisuudessaan ns kutsufinaaleina. Johtuen "maailmanvalloituksen" tehneestä korona viruksesta ja sen rajoitteista.
Mutta mikään ei karaokesta pitävien ihmisten toteuttamisia ja kilpailuintoa saa laannutettua.
2000 - luvun Suomen mestaruuskilpailuja eri muodoissa luotsannut Lexa Mikkola on siirtynyt ansaitulle lepoajalle. Joskin on lupautunut tarvittaessa taustalla konsultoimaan meitä uusia ja entistä innokkaimpia SM Karaoken vetäjiä. Lupaamme olla jatkossakin luottamuksenne arvoisia - hyvät karaoken harrastajat - on hyvä jatkaa Lexan hienosti "tallaamalla polulla"  Johon tarvitsemme teidän harrastajien ja kaikkien karaokessa mukana olevien vankkumatonta tukea ja kannustusta. Kiitos jo etukäteen.
Koronan vielä jyllätessä - joudumme varmaan vielä melko usein sääntöjä muokkaamaan. Mutta perusajatukset ja toteutukset uudistuksineen pyritään säilyttämään mahdollisimman joustavina. Olemme tulleet siihen tulokseen, ettei juurikaan uusia karsintatapahtumia voi järjestää vaan finaaliin voi pyrkiä ilmoittautumalla alempana olevalla kaavakkeella. Videokarsinta on päättynyt.
 Myös tänä vuonna toteutamme finalistien valinnoissa niin sanottua kutsuperiaatetta - noudattaen tunnetussa kilpailussa tai muuta laulullista menestymistä. 
Jos on jotain epäselvää tai kysymistä - puhelin on keksitty ja viestit lentelee bittimaailmassa. 
Hyvää ja iloista yhteistyötä  - kiehtovassa karaokemaailmassa - SM Karaoke 2021 tiimiläiset

Videoiden kautta finaaliin? Videoden vastaanotto on päättynyt. 
Voit ilmoittautua finaaliehdokkaaksi allaolevalla kaavakkeella. Jos sinulla on meriittiä laulusaralla tai jossain tunnetussa kilpailussa. 
Valintaraati käsittelee ilmoittautumisesi. Valinnan läpäisseet saavat sähköpostilla ohjeet lopullisesta finaalivalinnasta.