SM KARAOKE 2021 säännöt ja kappalelinkki
              SM KARAOKE 2021 uudistuu ja laajenee - useilla aluefinaaleilla

SM KARAOKE 2021

Vuoden 2020 SM Karaoket pidettiin lähes kokonaisuudessaan ns kutsufinaaleina. Johtuen "maailmanvalloituksen" tehneestä korona viruksesta ja sen rajoitteista.
Mutta mikään ei karaokesta pitävien ihmisten toteuttamisia ja kilpailuintoa saa laannutettua.
2000 - luvun Suomen mestaruuskilpailuja eri muodoissa luotsannut Lexa Mikkola on siirtymässä ansaitulle lepoajalle. Joskin on lupautunut tarvittaessa taustalla konsultoimaan meitä uusia ja entistä innokkaimpia SM Karaoken vetäjiä. Lupaamme olla jatkossakin luottamuksenne arvoisia - hyvät karaoken harrastajat - ja jatkaa Lexan hienosti "tallaamalla polulla"  Johon tarvitsemme teidän harrastajien ja kaikkien karaokessa mukana olevien vankkumatonta tukea ja kannustusta. Kiitos jo etukäteen.
Koronan vielä jyllätessä - joudumme varmaan vielä melko usein sääntöjä muokkaamaan. Mutta perusajatukset ja toteutukset uudistuksineen pyritään säilyttämään mahdollisimman alkuperäisinä. 
Uutuutena tulee ns nettiosallistuminen. Joinka toiminnasta lähemmin säännöissä. Ja jos on jotain epäselvää tai kysymistä - puhelinhan on keksitty ja viestit lentelee bittimaailmassa. 
Osittain uusina luotsaajina, emme SM Karaoken historiaan suuremmin nyt tässä paneudu vaan luotsaamme SM Karaokekilpailuja asianmukaisia säädöksiä ja rekisteröintejä noudattaen.

Hyvää ja iloista yhteistyötä  - kiehtovassa karaokemaailmassa - SM Karaoke 2021 tiimiläiset

Alkukarsinnoissa voi kappalevalikoimissa olla eroja - alla FINAALIKAPPALEIDEN LINKKI