SM KARAOKE 2022 -                                               Karaoken Suomen mestaruuskilpailun              säännöt ja kappalelinkki

Virusrajoitusten takia SM KARAOKE 2020-2022 vuosien  finaalit ilman karsintatapahtumia. Kutsumenettelyllä ja raadin hyväksymillä ilmoittautumisilla

Astuimme uusin tuulin vuoteen 2022. Linjamme on, virusrajoitusten myötä, selkeytynyt. Korona pandemia on näyttänyt suuntaa, ettei jatkossa välttämättä juurikaan karsintoja erikseen järjestetä. Kilpailijoiden kohdalla tämä tarkoittaa suoranaista säästöä. Kilpailun järjestäjät ovat koonneet pohjaksi yli 500 finaalilaulajarekisterin eri valtakunnaallisten kilpailuiden finaalilaulajista, Toki ilmoittautumismenettely-seulontaa myös jatketaan. Jonka pohjalta raati myös valitsee finalisteja. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen tarkistuksiin ja muutoksiin.

Karaoken Suomen mestaruusfinalistien parhaimmistolla mahdollsisuus osallitua ISKELMÄTÄHTI 2022 finaaleihin.
SAIRAUSTAPAUKSEN takia Iskelmätähtifinaaleja on jouduttu siirtämään. Järjestäjät ovat seuloneet vapaita viikonloppuja, jotta ei jouduttaisi päälekkäin, jonkun toisen finaalitapahtuman kanssa. Finaalit: Budget Hotel, Raahe. 25-26.11.2022.

KARAOKEN SUOMEN MESTARUUSFINAALIEHOKKAAKSI ILMOITTAUTUMINEN ON PÅÄÄTTYNYT

KILPAILUN JOHTO on päätänyt, että I-Finaalikierroksen kappaleen saa vaihtaa joko torstain (22.9) testikaraokessa tai finaalipäivänä - vähintään tuntia ennen finaalia. Jo varatut kappaleet - joihin ei voi vaihtaa - ovat SM KARAOKE osiossa.