SM KARAOKE 2021 säännöt ja kappalelinkki

              SM KARAOKE 2021 uudistuu ja laajenee - useilla aluefinaaleilla

SM KARAOKE 2021

Vuoden 2020 SM Karaoket pidettiin lähes kokonaisuudessaan ns kutsufinaaleina. Johtuen "maailmanvalloituksen" tehneestä korona viruksesta ja sen rajoitteista.
Mutta mikään ei karaokesta pitävien ihmisten toteuttamisia ja kilpailuintoa saa laannutettua.
2000 - luvun Suomen mestaruuskilpailuja eri muodoissa luotsannut Lexa Mikkola on siirtymässä ansaitulle lepoajalle. Joskin on lupautunut tarvittaessa taustalla konsultoimaan meitä uusia ja entistä innokkaimpia SM Karaoken vetäjiä. Lupaamme olla jatkossakin luottamuksenne arvoisia - hyvät karaoken harrastajat - ja jatkaa Lexan hienosti "tallaamalla polulla"  Johon tarvitsemme teidän harrastajien ja kaikkien karaokessa mukana olevien vankkumatonta tukea ja kannustusta. Kiitos jo etukäteen.
Koronan vielä jyllätessä - joudumme varmaan vielä melko usein sääntöjä muokkaamaan. Mutta perusajatukset ja toteutukset uudistuksineen pyritään säilyttämään mahdollisimman alkuperäisinä. 
Uutuutena tulee ns nettiosallistuminen. Jonka toiminnasta lähemmin säännöissä. Ja jos on jotain epäselvää tai kysymistä - puhelinhan on keksitty ja viestit lentelee bittimaailmassa. 
Hyvää ja iloista yhteistyötä  - kiehtovassa karaokemaailmassa - SM Karaoke 2021 tiimiläiset

"Kävin eilen illalla naapurikylän Pubin SM Karsinnoissa - satanen meni. Jatkopaikkaa ei nyt vielä tullut. Mutta yritän uudestaan" - Monen, monen laulajan tuumailu...

Voit SÄÄSTÄÄ karsintakuluissa.
Facebookiin on luotu "SM Karaoke livelaulut" sivusto. Jossa laulujäsenen laulunäytteistä onnistunein julkaistaan - edellytyksenä, että vakuuttaa valintaraadin.
Hyväksytty oikeuttaa SM Karaoke 2021 aluefinaaliin ja jää tallennettuna avoimelle sivustolle - kaikkien tykättäväksi ja kuuneltavaksi.

OHJEITA 
Älä unohda laulustasi musiikkia. Balansoi laulu ja musiikki mahdollisimman hyvin. Siten, että ne tukevat toisiaan. Jos käytät hyväksesi karaokepaikkojen tarjontaa. Muista kysyä lupa kappalevideointiin.
Jäsenyytesi sivustolle hyväksytään suoritettuasi ohjelmapalvelumaksun (30 €) Tilille: Hakkivox -
FI58 5419 1540 0107 92 Edellyttää myös täytetyn ja lähetetyn ilmoittautumiskaavakkeen. Lähetä laulusi  "SM Karaoke livelaulut" sivustolle - enintään 3 kpl. 

Tilillepanon viestikenttään "SM Karaoke 2021 live" Onnistunein kappale tallennetaan sivulle viikon sisällä.


Alkukarsinnoissa voi kappalevalikoimissa olla eroja - alla aluefinaaleista alkaen KAPPALEIDEN linkki