OHJELMATOIMISTO  HAKKIVOX
MENOSSA  MUKANA  ALAN  AMMATTILAISET  KYMMENIEN  VUOSIEN  KOKEMUKSELLA

Virikkeitä

ikäihmisille

KARAOKEN taustalla on  elävä musiikki

Hakkivox  on aikaansa seuraava ohjelmatoimisto.

KARAOKE on tunnetuin tuottamamme palvelumuoto.

Ajanmukaistamme laitteistojamme jatkuvasti ajan hermoille. Karaolaitteistomme sisältää peruspaketeissakin yli 10 000 kappaletta. Unohtamatta aivan uusimpiakaan hittejä. 
RETRO ja nostalgia ikivihreineen kuuluu edelleen valikoimiin.

VÄHÄN KARAOKESTA: Kappaleiden taustat (esim. FinnKaraoke - MelPlay - TATSIA - LaulavaKoira) on toteutettu lähes 100 % aidoilla soittimilla muusikoiden soittamina.
KARAOKEN suomalaiset  "uranuurtajat" eli FinnKaraoken "isät" Jarmo Porola (VipVision) ja Jaakko Karilainen (silloinen Musiikki Fazer) löivät visaisia päitään yhteen ja päättivät aloittaa myös Suomessa karaokekappaleiden tuotannon. Syntyi syksyllä 1991 (16.09.1991) ensimmäinen ns iso Suomen kielinen LD-Karaokelevy eli Finnakaraoke nro 1.  FinnKaraoken kappaleet ovat kaikki orkesteritaustaisia.
Ensimmäiset SUOMENKIELISIÄ karaokekappaleita sisältävät LD levyt toimitettiin 17.09.1991 Killiinkiin, Tampereelle ja Pataässään, Helsinkiin.  Joten spekuloinnit aiemmin toteutetuista / suomalaisista karaokeista - eivät pidä paikaansa. Kotikaraokenauhat (VHS-suomalaiset) alkoivat tulla vasta tämän jälkeen.
Viiden ensimmäisen levyn taustoista ja sovituksista vastasi suuremmalta osalta "Napakymppi" pianisti / muusikko Kaj Westerlund ja mm Erik Lindström. Jonka jälkeen FinnKaraoken  "arkkitehtina"  toimi "Bumtsi Bum"  ja "Tuttu Juttu" kapellimestari / muusikko Jari Puhakka.  

Myös MelPlay on uudistanut lähes koko "repertuaarinsa" orkesteritaustaisiksi.
TATSIA on ainoa tuottaja, joka on käyttänyt kaikissa kappaleissa originaali-taustoja (alkuperäisiä).

Hakkivoxin ulkomaalaiset kappaleet on valittu parhaista ja osin myös originaali-taustoista.

OHJELMATOIMISTO HAKKIVOX on pisimpään yhtäjaksoisesti Suomessa toteuttanut karaokeen tukeutuvia Suomen mestaruustasoisia kilpailuja. Aloittaen vuonna 2002 SM-KARAOKEn.

Karaoken yleistyessä myös perinteinen Iskelmätähti laulukilpailu toteutettiin suurimmalta osin karaoketekniikalla ja taustoilla. 

HAKKIVOX  ja kuopiolainen Ohjelmatoimisto Viihdekoukku  ovat toteuttaneet viime vuosina yhdessä karaoken Suomen mestaruuskilpailua.   
Mm. Iskelmäkaraoke - POP & Rock-karaoke - Humppa, valssi, tango ja jenkka ovat Hakkivoxin aputoiminimiä kuten SM KARAOKE Starat, joka on Hakkivox yhtiön rekisteröity tavaramerkki. 


JOTTA "totuus" ei unohtuisi Hakkivoxin kautta saa myös tilattua live esiintyjiä.

Hyvät yhteydet ammattimuusikoihin ja ohjelmatoimistoihin takaa jokaiselle oman maun mukaiset esiintyjät. 

Hakkivoxin solistit toteuttavat vuosikymmenten kokemuksella tilaisuutesi humpasta - tangoon ja iskelmistä - rokkiin.  

Jos haluat edullisemman solistipaketin - voimme toteuttaa sen myös nykysin yleistyneellä ja suosituilla karaoketaustoilla, jotka on toteutettu oikeilla soittimilla ammattimuusikoiden toimesta.