OHJELMATOIMISTO HAKKIVOX
MENOSSA MUKANA ALAN AMMATTILAISET KYMMENIEN VUOSIEN KOKEMUKSELLA

KARAOKEN taustalla on  elävä musiikki

Hakkivox  on aikaansa seuraava ohjelmatoimisto.

KARAOKE on tunnetuin tuottamamme palvelumuoto.

Ajanmukaistamme laitteistojamme jatkuvasti ajan hermoille. Karaolaitteistomme sisältää peruspaketeissakin yli 10 000 kappaletta. Unohtamatta aivan uusimpiakaan hittejä. 
RETRO ja nostalgia ikivihreineen kuuluu edelleen valikoimiin.

VÄHÄN KARAOKESTA: Kappaleiden taustat (esim. FinnKaraoke - MelPlay - TATSIA - LaulavaKoira) on toteutettu lähes 100 % aidoilla soittimilla muusikoiden soittamina.
KARAOKEN suomalaiset  "uranuurtajat" eli FinnKaraoken "isät" Jarmo Porola (VipVision) ja Jaakko Karilainen (silloinen Musiikki Fazer) löivät visaisia päitään yhteen ja päättivät aloittaa myös Suomessa karaokekappaleiden tuotannon. Syntyi syksyllä 1991 ensimmäinen ns iso LD-Karaokelevy eli Finnakaraoke nro 1.  FinnKaraoken kappaleet ovat kaikki orkesteritaustaisia.
Viiden ensimmäisen levyn taustoista ja sovituksista vastasi "Napakymppi" Kaj Westerlund. Jonka jälkeen FinnKaraoken  "arkkitehtina"  toimi "Bumtsi Bum"  ja "Tuttu Juttu" kapellimestari / muusikko Jari Puhakka.  

Myös MelPlay on uudistanut lähes koko "repertuaarinsa" orkesteritaustaisiksi.
TATSIA on ainoa tuottaja, joka on käyttänyt kaikissa kappaleissa originaali-taustoja (alkuperäisiä).

Hakkivoxin ulkomaalaiset kappaleet on valittu parhaista ja osin myös originaali-taustoista.

OHJELMATOIMISTO HAKKIVOX on pisimpään yhtäjaksoisesti Suomessa toteuttanut karaokeen tukeutuvia Suomen mestaruustasoisia kilpailuja. Karaoken yleistyessä myös perinteinen Iskelmätähti laulukilpailu toteutettiin suurimmalta osin karaoketekniikalla ja taustoilla. 

HAKKIVOX ja kuopiolainen Ohjelmatoimisto Viihdekoukku Oy yhdistivät vuoden 2016 lopulla voimansa. Iskelmäkaraoken- POP & Rock-karaoken Suomen mestaruuskilpailut sekä Karaoke Starat rekisteröitiin Hakkivoxin toimesta SM-Karaoke Starat aputoiminimeksi.
Toimialana karaoken Suomen mestaruuskilpailujen tuottaminen ja toteuttaminen.

Hakkivoxin uusi pääkotipaikka 01.06.2017 alkaen on ollut Vihanti (Raahe.) Joskin pääkaupuniseudun ja etelän toimet säilyvät ennallaan.


JOTTA "totuus" ei unohtuisi Hakkivoxin kautta saa myös tilattua live esiintyjiä.

Hyvät yhteydet ammattimuusikoihin ja ohjelmatoimistoihin takaa jokaiselle oman maun mukaiset esiintyjät. 

Hakkivoxin solistit toteuttavat vuosikymmenten kokemuksella tilaisuutesi humpasta - tangoon ja iskelmistä - rokkiin.  
Hakkivoxin esiintyjiin kuuluu muun muassa Suomen ensimmäinen (täyden 10:n) Tangokuningatar Arja Sipola, joka viettää kruunajaistensa 30 juhlavuotta tänä vuonna (2017) ja SM-Karaoken "isä" Lexa Mikkola sekä vuoden 2011 Iskelmätähti / artisti Carita Rikman.
Jos haluatte edullisemman solistipaketin - voimme toteuttaa sen myös nykysin yleistyneellä ja suosituilla karaoketaustoilla, jotka on toteutettu oikeilla soittimilla ammattimuusikoiden toimesta.