SM KARAOKE 

Uusin tuulin ja laajennetuin eväin kohti SM KARAOKE 2022 vuotta. Tuloksia 2021 - 2020 -  2019 ja 2018

Karaoken Suomen mestaruuskilpailun ilmoittautumiskaavake
                                           säännöt sivulla.

                                                    Terveiset Lexalta - syksyltä 2021:
        - NIINHÄN SIINÄ KÄVI, ETTÄ KORONA SOTKI PASMAT JA SAI MONET - KUTEN MEIDÄTKIN - MIETTIMÄÄN TULEVAISUUTTAAN, KUN SATOJA KEIKKOJA KATOSI "TAIVAAN TUULIIN"  JOTEN MINUN ELÄKKEELLE LÄHTÖNI SIIRTYI - taas - VUODELLA ETEENPÄIN ELI ainakin vuoteen 2022.  

HAKKIVOX JOUTUI LOPPUVUODESTA 2020 HUIJAUKSEN UHRIKSI. JOTEN EN VOINUT JÄTTÄÄ VUOSIKYMMENTEN TYÖN TULOSTA KELLUMAAN TYHJÄN PÄÄLLE. KOKO 2000 LUVUN OLEMME JÄRJESTÄNEET - MATKIJOISTA HUOLIMATTA - VIRALLISET KARAOKEN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT. VUOSIEN "VÄÄNNÖN" MYÖTÄ OLEMME PÄÄSSEET SILLE TASOLLE, ETTÄ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ ON KATSONUT HAKKIVOXIN KARAOKEN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT SUOMALAISEEN KULTTUURIIN KUULUVAKSI. 

30-v TAIPALEEN KUNNIAKSI HAKKIVOX JÄRJESTI YKSINOIKEUDELLA JUHLAFINAALIT.
ENSIMMÄINEN SUOMENKIELINEN KARAOKELEVY (FinnKaraoke) JULKAISTIIN 16.09.1991 
                   
        TERVETULOA SM KARAOKEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN! yt Lexa

SM KARAOKE  - uutisointia -

07.02.2022 Karaoken Suomen mestaruuskilpailujen raati on joutunut joustamaan ja venyttämään ratkaisuja, korona epidemiasta johtuvien muutosten ja rajoitusta takia. RETRO SM alkaa olla finalistivalinnoissa loppusuoralla. Laulujärjestykset ja ensimmäiset finaalikierroksen laulut pyritään julkaisemaan 15.02.2022 mennessä. Jonka jälkeen avataan SM Karaoken Suomen mestaruuskilpailun ilmoittautumiskaavake. Uutena laulukilpailun finalisteista, annetaan oikeus Suomen mestaruusfinaaliin osallistuminen, Oulussa pidettävän Rotuaarikaraoken palkitut finalistit.
15.10.2021 Suomen mestaruusfinaalit ovat onnistuneesti takana. Kiitos Härmän Kylpylälle loistavista puitteista. Nyt alkaa keskittyminen vuoden 2022 RETRO SM & SM KARAOKEN Suomen mestaruuskilpailujen työstämiseen. Joiden järjestämisiä ja toteutuksien edistämisiä hidastaa entistäkin tiukentuvat koronarajoitukset. 

11.06.2021 RETRO SM Karaoke 2021 ja SM Karaoke 2021 kilpailuorganisaatio vetäytyy ansaitulle kesälomatauolle ja palaa asioiden tiimoilta viimeistään elokuun alussa.
08.06.2021
Molempiin Suomen mestaruusfinaaleihin on kutsukunniakirjan ja infokirjeet postitettu. Laulujärjestykset löytyvät näiltä sivuilta sekä muun muassa facebookin SM Karaokeilpailut & Tapahtumat sivuilta. Lopulliset tuomaristojen kokoonpanolisäykset elokuun 2021 alussa. Molempien kilpailujen johtaja Lexa Mikkolaa seuraa Jarno Mikkola. RETRO SM Karaoken tuomariston puheenjohtajana toimii Porski Oy:n tj Leena Porola ja SM Karaoket 2021 Juhlafinaalien tuomariston puheenjohtajana MelPlay levy-yhtiön tuottaja Raisa Ahonen.
07.06.2021 Kulttuuriministeri vaihtui. Ministeri Annika Saarkko siirtyi Valtiovarainministeriksi. Uudeksi Kulttuuriministeriksi nimitettiin Antti Kurvinen. Karaoken Suomen mestaruuskilpailut, kulttuuriperinteitä noudattaen, kutsui ja sai myöntävän vastauksen uudelta kulttuuriministerilä, kilpailuihimme. Näin SM Karaoke 2021 - Karaoken Suomen mestaruuskilpailut ovat saaneet niille kuuluvan kulttuurillisen arvon.
28.05.2021 SM Karaoken Suomen mestaruuksia tavoittelemaan oli  alkuperäisesti aikomus hyväksyä 70 - 80 finalistia. Mutta jo ysistään seniorisarjoihin hyväksyttiin lähes puolensataa finalistia. Finaaliehdokkaita valintaraadin ratkaistavaksi tuli runsain mitoin enemmän mitä odotettiin - Suomen kielinen karaoke täyttää 16.09.2021 ruhtinaalliset 30 vuotta - Seniorisarjat ovat jälleen hivenen suostumpia kuin yleisten sarjat. Senioreiden laulujärjestys on julkistettu. Yleisten sarjojen kohdalla valintaraati otti aikalisän loppuhiontaa varten ja julkistaa laulujärjestyksen keskiviikkona 02.06.2021.
28.05.2021 RETRO
 SM Karaokeen finalisteja valittaessa valintaraati heltyi ja ylitti reippaasti alkuperäisesti aiotun finalistien määrnä. RETROn Suomen mestaruuksistya erisarjoissa tavoitteelee yli 100 finalisytia. Onnea kaikille - tasapuolisesti.
22.02.2021
Hakkivox teki viime vuonna jonkinasteista yhteistyötä toisen tavaramerkin omistavan Goodprean kanssa. Goodprean Markku Hintsanen ehdotti, että Suomen mestaruuskilpailussa pidettäisiin välivuosi koska karsintoja ei voida pitää. Hakkivox oli jo ehtinyt juhlavuoden kunniaksi sopia kahden suuren levytuottajan - Warner FinnKaraoke ja Melpalayn ja Kulttuuriministeriön kanssa, joten Hakkivox päätti järjestää finaalit suurelta osin kutsu- ja ilmoittautumisfinaaleina sekä jo pidettyjen karsintojen pohjalta. Näin ollen Goodprea ei ole mukana kilpailun järjestelyissä.

15.02.2021 SM Karaokekilpailujen kunniapuheenjohtajaksi on nimitetty Lexa Mikkola. RETRO SM Karaoken ja SM Karaoke 2021 Suomen mestaruuskilpailujen johtajaksi on nimitety 15.02.2021 Jarno Mikkola - Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy:stä. SM kilpailujen johtoon kuuluu myös karsintavastaava Johanna Lepola ja "FinnKaraoken" äiti Leena Porola, joka toimii tuomariston puheenjohtajana.
15.02.2021
Suomenkielisen karaoken juhlavuosi ja juhlavuoden pioneeri FinnKaraoke asettaa myös velvoitteita karaoken Suomen mestaruuskilpailuille. Lisäksi rajoitteita on tuonut virusrajoitteiden jatkuminen. Rajoitteet ja muutokset koskevat myös yhteityökumppaneita kilpailun johtoineen. Kilpailun pääjärjestäjä - Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy - on sisäistänyt kilpailutoiminnat ja päättää osittain ulkopuolisten mukanaoloja. Joiden kanssa yhteistyö joko päätyy osittain tai kokonaan.
14.02.2021 Vuosi 2021 on Suomenkielisen karaoken juhlavuosi. Uranuurtaja FinnKaraoke julkaisu ensimmäisen Suomenkielisen LD (LaseDisc) karaokelevyn maanantaina syyskuun 16 päivä 1991. Ensimmäisen suomalaisena karaokekilpailun järjestäjänä Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy on saanut mainostus ja logojulkaisuoikeudet Warner Music Finland Oy:ltä käyttää juhlavuonna FinnKaraoken logoa oheistoimintoineen. 
13.02.2021 SM Karaoke 2021 Suomen mestaruuskilpailut on elänyt virusrajoitusten takia mullistusten aikaa. Jo pidetyt ja sovitut karsinnat ok. Uusia karsintatapahtumia ei entisessä muodossa voida järjestää. Uutuutena on kokeiltu facebook sivujen SM Karaoke live karsintaa / osallistumista. Jo toistakymmentä (15.2 mennessä) lauluvideota on raati kuunnellut, joista suurin osa on läpäissyt finaaliin pääsyseulan. Maaliskuussa alkaa ensimmäisen erän kutsumenettely eli raati valitsee valtakunnallisessa kilpailussa menestyneitten joukosta finaaliehdokkaat. 
02.11.2020 SM
 Karaoke 2021 kilpailun johtoon on nimetty Hakkivoxin Jarno Mikkola ja kiertevastaavaksi (16.11.2020 alkaen) Ohjelmatoimisto Hakkivoxia edustava Johanna Lepola. Lexa Mikkola on lupautunut konsultoimaan (tarvittaessa) taustalla. SM Karaoken johtoryhmän koostumus: Jarno MIkkola, Johanna Lepola ja Lexa Mikkola.

23.10.2020 Eilen piti olla sopimusten allekirjoitus ja toteutustilaisuus Ohjelmatoimisto Hakkivoxin SM Karaoketavaramerkkien kaupasta "uusien käsien" kanssa. Kumpikaan ostajakumppanista ei saapunut tilaisuuteen ja pyysivät jälleen lykkäystä. Vedoten väärinkäsityksiin ja unohdukseen. Hakkivox vihelsi pelin poikki, sillä 22.10 oli jo kolmas sovittu takaraja. Ohjelmatoimisto Hakkivoxin johto pahoittelee kentälle tullutta tietoa uusista omistajista, joihin yhtiö on täysin syytön, sillä suulliset sopimukset kädenlyönteineen oli tehty jo monta viikkoa aikaisemmin. 

05.10.2020 Käynnistettiin toimenpiteet SM Karaoke tavaramerkin ja Ohjelmatoimisto Hakkivoin nimen ja sen rekisteröityjen aputoiminimien siirtymisestä "uusiin käsiin". Jos ja kun sopimukseen on päästy ja tai sopimukset allekirjoitettu. Toimintaa siirretään asteittain ja sen on tarkoitus olla kokonaisuudessaan madollisimman pian "uusien käsien" käytössä. Vuoden 2021 SM Karaoket kilpailujen markkinointi ja pilottitoteutukset aloitetaan heti kun varmistuu mahdolliset "uudet kädet". Jos sopimukseen ei "uusien käsien" kenssa päästä. Rekisteröityjä SM Karaokekiilpailuja jatkaa entinen mutta uudistettu ja vahvistettu organisaatio Hakkivoxin ja Power-Viihteen toimesta.

21.08.2020 Vihdoinkin - voisi huokaista - lopulliset laulujärjestykset on saatu arvottua finaalikarsintalauluineen. Valintaraati on tehnyt uskomatonta työtä  AIDON ALKUPERÄISEN         SM Karaoke 2020 (Karaoken Suomen mestaruuskilpailun) finaaliehdokkaiden tsekkaamiseen. Satojen eri kilpailujen finaalitasoiset laulajat ja heidän saavutuksensa ja tietonsa on käyty läpi. Armollinen raati ylitti 16 kilpailijalla etukäteen suunnitellun 100:n laulajan rajan. Mutta hyvä niin. Viettäkäämme loistava ja karaokelaisten yhteenkuuluvainen SM viikonloppu. Parhaat...ei kuin parhaiten onnistuneet tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti. Valtakunnallisen julkisuuden myötä.

25.07.2020  Karaoke 2020 kilpailun järjestäjä ja sen tavaramerkkioikeudet omistava Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy - ei ole koskaan aiemmin kokenut niin paljon ongelmia kuin tänä kautena. Johtuen pääasiassa koronaviruksen vaikutuksista. Taloudellisesti Suomen hallitus saattoi kisajärjestelyt melkoisiin ongelmiin. Yli 3,5 kuukautta ilman euronkaan tuloja. Mutta kiinteät menot kuitenkin ovat olleet olemassa. Muutamaa alkukarsintaa lukuunottamatta, ne jouduttiin peruuttamaan. Samoin kuin kaikki aluefinaalit. Ja kun vihdoin aluefinaaleille oli saatu tuki / sponsori - sekin jäi toteutumatta. Viimeiset tiedostot / finaalivalintamenettelyt ovat käsittelyssä. Tarkoitus on julkistaa laulujärjestykset ja aikataulutukset elokuun alkupuolella.

10.07.2020 Valintaraadin I-erän hyväksytyt julkaistu. Valintaraati siirtyy käsittelemään II-valintaerän finaaliehdokkaita. II-erä pyritään julkaisemaan elokuun alkuun mennessä. Poisluettuna muutamaa ulkomailla koronaviruksen takia matkustuskiellossa / karanteenissa olevaa. Valintaraati päättää elokuun alussa - on "mattimyöhäisistä" finaalintasoisia laulajia. Valintaraati painottaa, että "joustavuutta pyritään noudattamaan koronaviruksen haittojen takia"

6.06.2020 Hallitus helpotti ja "vapautti" osittain määräyksiä ja suosituksia - koronaviruksen karanteeneista - Olemme päivittäneet sääntöjä ja ohjeita - joita joudutaan varmaan päivittämään jatkossakin. Raadin tsekkaamiset ensimmäisestä finalistien erästä alkaa tällä viikolla. Raati lupaa ensimmäset kymmenet finalistit - neljästä sarja - julkaista 15.07.2020 mennessä. 

18.05.2020 Virusepidemia ja sitä kautta hallituksen ja viranomaisten ohjeet ja määräykset elävät. Tuon johdosta myös SM Karaoke 2020 säännöt "joutuivat" päivityksiin - viimeksi 18.05.2020.
Olettaa sopii, että tulee vielä lisäohjeita, joihin kilpailun järjestäjän ja kilpailun finalistienkin on sopeuduttava. Sääntöjen tarkistuksia saattaa vielä tulla myöhemminkin.
Nyt näillä "eväillä" ja viimeperjantain THL:stä saaduilla tiedonmurusilla mennään.

18.05.2020 SM KARAOKE 2020 kilpailun on joutunut tarkistamaan ohjelmapalvelumaksuja 30:een euroon. Finalisteille ei tule lisäkustannuksia vaan päinvastoin säästöä sillä aluefinaalikulut jäivät, niiden peruuntumisien takia, pois. 

25.03.2020 Vallitsevan kokonavirusepidemian takia kilpailun järjestäjä on tehnyt muutoksia SM KARAOKE 2020 kilpailuun. ALUEFINAALIT on peruttu. KAIKKI SM Karaokesta jatkoon valitut menevät suoraan finaaliin. Myös tästä päivästä myöhemminkin valittavat laulajat.

27.02.2020 SM KARAOKE 2020 valtakunnalliset finaaliajat muuttuneet. Finaali siirtyy viikolla eteenpäin eli ajankohtaan 11 - 12.09.2020.  Paikkana edelleen sama eli Lomakeskus Kuntoranta, Kuntorannantie 14, Varkaus.

04.11.2019
SM KARAOKE 2020 painettava materiaali sääntöineen, julisteineen, kustudiplomeineen, kilpailijan ohjeineen sekä muutkin käytännön materiaalit tarkistettu ja viety kirjapainoon. Valmiina keskiviikkona 06.11.2019.

28.10.2019 SM KARAOKE 2020 pilotti-iltoja pidetään tämän vuoden puolella 6-10 kappaletta. sovittuna jo 6 pilotti-iltaa.

21.10.2019 SM KARAOKE 2020 kilpailun johto (Markku Hintsanen ja Lexa Mikkola) tekivät audienssin tunnetun musiikkialan vaikuttaja Ilkka Vainion luokse. SM KARAOKE palasi takaisin kilpailun tukihenkilökäytäntöön. Kilpailun kummi-suojelijana toimii Ilkka Vainio.

15.10.2019 Kilpailun järjestäjä on tehnyt (15.10.2019) sopimuksen finaalista Kylpylä Hotelli Kuntorannan (Varkaus) kanssa.
Finaalitapahtumat perjantai-iltana 4.9.2019 ja lauantaina 5.9.2019. 
Aluefinaaleita neljä. Jotka pidetään heinä- elokuun aikana.
Pohjoinen Muhos-Kellari, Muhos.
Itä Kylpylä Hotelli Kuntoranta, Varkaus.
Länsi -julkaistaan lähiaikana
Etelä - Kylpylä Hotelli Lohjan SPA & Resort

07.10.2019 SM KARAOKE 2020 tiimi päätti ojentaa yhteistoimintakättä Viihdekoukun karaokekilpailulle ja antaa mahdollisuuden tavaramerkkinsä STARAT osion Viihdekoukun käyttöön.  Positiivisessä Hengessä. Jos kelpaa. Negatiivissävyinen kommentointi toisia kilpailuja kohtaa. Johtaa Starat käyttöluvan, uudelleen arviointiin.

01.10.2019 Tuleva SM KARAOKE 2020 kiertue käynnistyy uusin ja laajennetuin voimin. Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy:n tavaramerkkinä olevan SM KARAOKE Starat kilpailu ja Goodprea Oy:n tavaramerkki KARAOKE LAULUN SUOMEN MESTARUUS KILPAILU yhdistyivät. Mukaan yhteistoimintaan tulee myös Oulun Ohjelmapalvelut Oy. Hakkivoxin SM KARAOKE STARAT tavaramerkki sai näin laajennuksen ja tarkennuksen ja toimii jatkossa nimellä - Aito alkuperäinen SM KARAOKE 2020 - 

SM KARAOKE  uutisointia ja tulokset 2019

30.09.2019 Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy:n SM KARAOKE tavaramerkin osittainenkin  käyttöoikeus kuopioliasella Ohjelmatoimisto Viihdekoukku Oy:llä on päättynyt. Koskee myös yhteistyötä SM KARAOKE kilpailun osalta - ainakin toistaiseksi. Hakkivox toivottaa onnea Viihdekoukulle ja sen valitsemalle tielle.

21.09.2019 SM KARAOKE  2019 finaalit Kylpylä Hotelli Rauhalahti Kuopio

- Finaalin käytännön järjestelyt: Ohjelmatoimisto Viihdekoukku Oy, Kuopio
Eri sarjojen Suomen mestarit
+55 Naiset Tuulia Antikainen, Keuruu
+55 Miehet Seppo Pylkkänen, Suonenjoki
Naiset yleinen srj Katariina Keinänen, Lahti
Miehet yleinen srj Teppo Piirainen, Kuhmo

31.08.2019 Pohjois-Suomen Aluemestaruusfinaalit Ravintola Vanha Paloasema, Oulu
Sijoitukset ja valtakunnalliseen Mestruusfinaaliin valitut
Seniorinaiset Pohjois-Suomen Aluemestari Sisko Leinonen, Oulu
II sija Pirkko Hautamäki, Kälviä
III sija Merja Korhonen, Paltamo
Lisäksi: Helmi Kemppainen, Sotkamo - Liisa Korhonen, Sotkamo - Mirja Taari, Kalajoki - Oili Leinonen, Oulu
Seniorimiehet Pohjois-Suomen Aluemestari Samuli Hautamäki, Kälviä
II sija Veikko Kettunen, Oulu
III sija Juhani Virkkala, Kaustinen
Lisäksi: Sakari Hautamäki, Kälviä - Aimo Oja, Himanka - Hannu Mannermaa, Oulu
Naiset yleinen sarja Pohjois-Suomen Aluemestari Sanna Harju, Kajaani
II sija Kati Seppänen, Muhos
III sija Sisko Manninen, Muhos
Lisäksi: Laura Lohi, Kalajoki - Jenna Hekkanen, Varkaus - Kirsi Meriläinen, Nivala - Mari Piilola, Kokkola
Miehet yleinen sarja Pohjois-Suomen Aluemestari Pasi Lohi, Kokkola
II sija Antti Nissinen, Utajärvi
III sija Jorma Ämmänpää, Utajärvi
Lisäksi: Ville Peltoniemi, Kokkola - Antti Nuorala, Oulu

31.08.2019 Etelä-Suomen Aluemestaruusfinaalit Original by Sokos Hotel Vantaan Pub Hertaksessa. Sijoitukset ja valtakunnalliseen Mestaruusfinaaliin valitut.

Seniorinaiset Etelä-Suomen Aluemestari Sirkka Näsi, Akaa
II sija Birgit Hast, Porvoo
III sija Marja-Leena Järvi, Mäntsälä
Lisäksi: Raija Ahtiainen, Mäntsälä - Riitta Silván, Helsinki - Soile Kaurala, Espoo
Seniorimiehet Etelä-Suomen Aluemestari Leo Nevalainen, Kerava
II sija Raimo Pitkänen, Helsinki
III sija Kalervo Finnilä, Espoo
Lisäksi: Seppo Soraniva, Vantaa - Veikko Nylund, Helsinki - Timo Liukkonen, Espoo
Naiset yleinen sarja Etelä-Suomen Aluemestari Katariina Keinänen, Lahti
II sija Heidi Paasila, Kirkkonummi
III sija Helena Sahlberg, Porvoo
Lisäksi: Anne Johansson, Porvoo
Miehet yleinen sarja Etelä-Suomen Aluemestari Riku Yökallio, Helsinki
II sija Rauno O. Manninen, Järvenpää
III sija Jari Isoniemi, Porvoo

24.08.2019 Itä-Suomen Alumestaruusfinaalit Kylpylä Hotelli Rauhalahdessa. Kuopiossa.
Sijoitukset ja valtakunnalliseen Mestaruusfinaaliin valitut.
Seniorinaiset Itä-Suomen Aluemestari Tuula Ekdahl, Nivala
II sija Tuulia Antikainen, Keuruu
III sija Riitta Loukkola, Kuopio
Lisäksi: Sisko Linnajärvi, Jyväskylä - Meja Simpanen, Kerimäki - Taina Rajala, Kuopio -
Anne Vihonen, Siilinjärvi - Lea Öljymäki, Haapajärvi
Seniorimiehet Itä-Suomen Aluemestari Seppo Pylkkänen, Suonenjoki
II sija Tapani Pusa, Jyväskylä
III sija Velmi-Matti Niskanen, Nilsiä
Naiset yleinen sarja Itä-Suomen Aluemestari Nina Suhonen, Varkaus
II sija Kirsi Roitto, Suonenjoki
III sija Tanja Hakkarainen, Tuusniemi
Lisäksi: Päivi Föhr, Nilsiä - Karoliina Petäistö, Pihtipudas -
Kirsi Kirjavainen, Sotkamo - Heidi Malinen, Outokumpu
Miehet yleinen sarja Itä-Suomen Aluemestari Teppo Piirainen, Kuhmo
II sija Arttu Kasanen, Tuusniemi
III sija Joonas Tähtivaara, Suonenjoki
Lisäksi: Olli-Pekka Immonen, Varkaus

18.08.2019 Ensimmäiset aluemstaruusfinaalit pidetty 17.08 Porissa Ravintola kasi-Blancassa. Aluemestaruus finalisteja yli 40.  Sijoitukset ja valtakunnalliseen Mestaruusfinaaliin valitut. Seniorinaiset Länsi-Suomen Aluemestari Leila Marttila, Mynämäki
II sija Aila Pekkarinen, Nokia
III sija Leena Pihlaja, Sauvo.
Lisäksi: Jaana Saaristo, Hämeenlinna.
Seiniorimiehet Länsi-Suomen Alue mestari Harri Niemi, Pori
II sija Eljas Raita, Raasepori
III sija Jorma Alitalo, Pomarkku.
Lisäksi: Jukka Paloheimo, Pori - Tapio Haapala, Pomarkku - Timo Marttila, Mynämäki. 
Naiset yleinen sarja Länsi-Suomen Aluemestari Susanna Etelätalo, Ahlainen
II sija Niina Saarinen, Pori
III sija Päivi Saloranta, Pori.
Lisäksi Veera Majamaa, Sastamala - Ronja Heikkilä, Pori.
Miehet yleinen sarja Länsi-Suomen Aluemestari Topi Frifeldt, Pori
II sija Jukka (JP) Ussa, Akaa
III sija Tero Nieminen, Ulvla.
Lisäksi Timo Jääskeläinen, Seinäjoki - Timo Suomi, Kemiönsaari

8.08.2019 Länsi-Suomen Aluemestaruusfinaalin ilmoittautumiset ovat loppusuoralla. Aluemestaruusfinaaliin valitut valitsevat 5 kappaletta ja ilmoittautuvat www.viihdekoukku.fi sivustolla oleva sähköisen ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Helppoa tekemistä kuin heinänteko. Ilmoittatumiset päättyvät lauantaina 10.08.2019.
"Mattimyöhäiset" jäävät rannalle. Finaalit Ravintola Kasi-Blancassa, Porisssa 17.08.2019 klo 13.

19.07.2019 Aluemestaruusfinaaleihn ilmoittautumiset ovat käynnissä. Ilmoittautumiskaavake ohjeineen osoitteessa www.viihdekoukku.fi - Ilmoittautumiset oman aluemestaruusfinaaliin on tehtävä viimeistään viikkoa ennen omaa aluemestaruusfinaalia.

08.05.2019 SM KARAOKE Starat 2019 tapahtumakalenteri  ja alkuperäinen sääntösuunnitelma on osoitteessa www.viihdekoukku.fi  (klikkaa) Tähän osioon on sääntöjä tiivistetty ja tarkennettu.

08.05.2019 Tapahtuma- / kilpailuilmoitukset ovat www.viihdekoukku.fi lisäksi myös facebookissa osiossa SM Karaoke Starat ja Karaokekilpailut sekä isoina värijulisteina tapahtumapaikoilla.

08.05.2019 Vuoden 2018 karaoken Suomen mestarit (SM KARAOKE Starat) ovat palkinto- ja esiintymismatkalla Turkin Alanyassa - Heikin Baarissa, jossa myös SM KARAOKE Starat karsinnat perjantaina 10.05 ja maanantaina 13.05. 

30.04.2019 Aluemestaruusfinalisteille on tänä vuonna käytetyn auton arvonnan tilalla arvokkaampi arvontapalkinto eli MELBOX karaokekeskus. Jokainen aluemestaruusfinaaliin saapuva osallistuu arvontaan automaattisesti.

          SM KARAOKE 2018 Suomen mestarit ja sijoittuneet